van 1968 met de mede-Amerikaanse runner John Carlos om respe

Trovano qui spazio discussioni generiche.. ma senza prenderci troppo sul serio...

van 1968 met de mede-Amerikaanse runner John Carlos om respe

Messaggioda xiaoxiangyu » 18/10/2017, 7:13

Een van de meest intrigerende aspecten van de Universiteit van Oregon is haar relatie met Nike en de exclusieve sneakers en uniformen die uit hun Moncler Coats Womens partnerschap zijn gekomen. Nu, de eenden stellen hulde aan muzikant Jimmy Buffett door hem een ??eigen aangepaste Air Force 1s te geven die zijn hitliedje "Holiday" afspelen. Met bloemenpatronen op de teenboks en zijpanelen deze custom take on een all-time klassieke geef duidelijk uiteenlopende eilandvibes af die overeenkomen met het rustgevende geluid van Buffett's muziek.

?Een aangepaste doos met meer bloemenpatronen afronden van dit een-of-a-kind ontwerp dat iedereen zal zingen "Je hebt een vakantie nodig. De Reebok Pump Supreme, een hedendaagse versie van de klassieke Instapump Fury uit het midden van de jaren 90, krijgt een makeover in de handen van de Nike Air Max 90 Homme NYC-gebaseerde openingsceremonie. Dit slip-on silhouet is versierd in een trippy patroon dat wordt aangevuld met een geventileerde jacquard bovenkant, terwijl OC's logo Nike Air Max TN Femme logo branding zijn weg op de sneaker's tong tag en voorvoet.

Deze samenwerking komt met bijpassende rode en geelstripte sokken met de naam van de originele ceremonie op Nike Air Max 2017 Donne elke zool. Deze set is beschikbaar op 19 oktober bij de openingsceremonie locaties en hun website en wordt geprijsd op $ 345 USD. In 2018 viert de Puma Suede zijn 50ste verjaardag, en zoals u waarschijnlijk zou kunnen verwachten, heeft het merk een aantal grote plannen.

?Vandaag kondigt Puma de 50-jarig bestaan ??aan voor de legendarische sneaker, die de erfenis van Suede zal eerbiedigen door samen met merken en iconen binnen de muziek-, mode-, straat- en popculturen 50 unieke druppels van het silhouet Moncler Gilet Homme te introduceren. Naast de collabs zal Puma ook in 2018 geliefde OG-stijlen van de suède opnieuw loslaten. Om de campagne te starten, hebben Puma partners met track Nike Air Max 95 Homme athlete en African American activist Tommie Smith, die beroemd is om zijn vuist in een mensenrechtensalute te verhogen na de medaillestand op de Olympische Spelen Adidas Superstar Hombre van 1968 met de mede-Amerikaanse runner John Carlos om respectievelijk hun eerste en tweede plaats in de 200m race te ontvangen.

(Voor de volledige details op de podiumsalute, bezoek hier de Wikipedia-vermelding op het historische moment hier.) Naast de krachtige verklaring in een tijd van burgeroorlog, past Puma Smith de eerste om de Suede wereldwijd te brengen als hij droeg ook een zwarte Puma suède met hem op het podium, terwijl hij op het platform steeg met alleen zwarte sokken om zwarte armoede te vertegenwoordigen. Het volledige rooster van samenwerkingen voor de 50-jarig bestaan ??van de Puma Suede wordt in november aangekondigd met de eerste druppel gepland Nike Air Max 90 Donne voor 4 november.
xiaoxiangyu
Cavaliere
Cavaliere
 
Messaggi: 879
Iscritto il: 08/04/2016, 3:24
Genere: Femmina
Facoltà: Altro Ateneo
Corso di laurea: GDG

Torna a Il quarto d'ora accademico - community

Chi c’è in linea

Visitano il forum: Nessuno e 1 ospite